Varmeanlegg / Varmepumper

VURDERER DU VARMEPUMPE ELLER GULVVARME?
Å bytte varmesystem kan bety store inngrep og høye kostnader. Skal du bygge nytt, er det også mange ting å tenke på. Det er mye å velge mellom, og det kreves god fagkunnskap for å velge rett system for akkurat ditt hus og din familie. For de aller fleste villaeiere vil en varmepumpe være en god investering. Markedet er blitt stort og systemene har blitt bedre. Vi gir deg en innføring i varmepumper og gulvvarme.

Hva er en varmepumpe?

En varmepumpe er både økonomisk og miljøvennlig. Den utnytter varmen solen etterlater seg i luft, jord og vann. Varmepumpen generer omtrent tre ganger så mye effekt som den tilføres gjennom å utnytte naturlovene på en raffinert måte. Prinsippet er som et omvendt kjøleskap, ved at pumpen tar opp overskuddsvarme fra omgivelsene og avgir den til varmesystemet i huset ditt. Dette betyr at 2/3 av varmen er ”gratis”.

luftvarme illu
Drømmebadet finner du hos Geir Sirnes

Gulvvarme

Veien fra varmepumpe til gulvvarme er kort. Særlig ved nybygg. Gulvvarme er usynlig, lydløs, myk og økonomisk. Varmen kommer jevnt nedenifra og fyller hele rommet jevnt. Gulvvarme gjør at du kan senke innetemperaturen noen grader uten at du egentlig merker det. Gulvvarme kan brukes til alle typer gulv.
Styringssystemet gjør at hvert enkelt rom kan være akkurat så varme (eller kalde) som du ønsker. Komforten går opp, og strømforbruket ned. Styringssystemet er helautomatisk og du trenger nesten ikke tenke på noen ting annet enn å stille inn romtermostaten.
Gulvvarme er ikke avhengig av en varmepumpe, men kombinasjonen gir best økonomi i det lange løp.

Vi leverer kvalitet!

Vi er opptatt av kun det beste er godt nok for våre kunder, derfor er vi veldig fornøyd med å kunne tulby våre kunder varmeanlegg og varmepumber fra leverandører som:

Varmepumpe toshiba nibe daikin

Ring oss helt uforpliktende på tlf: 52 80 60 70
eller klikk her: