Rørleggertjenester

Våre rørleggere kan hjelpe deg med alt fra små reparasjoner til store installasjoner. Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, på badet, kjøkkenet eller utendørs – hjemme eller på hytta. Vi gjør alt fra å reparere toalett til å skifte blandebatteri, til å utføre større oppdrag som reperasjon av rørbrudd og oppgradering til mer energieffektive løsninger.

service ikon

Service / reparasjoner

Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta.

lekkasje ikon

Lekkasje

Vi hjelper deg når det oppstår lekkasjer i kraner, koblinger eller rør. Dette oppstår ofte når du minst ønsker det, men fortvil ikke, vi har 24 timers vakttelefon, så vi hjelper når det behøves.

tett ikon

Tette avløp

Tette avløp? Det er mange grunner til at avløp tettes, men ofte har det skjedd over tid. Vi har utstyret som skal til for å inspisere og løse opp tette rør. Vi har 24 timers vakttelefon, så hjelpen er nær.

vvtank ikon

Varmtvannsbereder

Vi har alle typer varmtvannsberedere. Det finnes i dag mange måter å vareme opp vannet i en bereder på. Vi hjelper deg å velge den mest kosteffektive og riktige berederen til ditt behov. Vi har rette fagfolk.

ekspansjon ikon

Ekspansjonskar

Å ha ekspansjonskar koblet til din berederer viktig, da trykket på anlegget øker ved temperaturforskjeller. For å kontrollere og justere dette, hjelper vi deg med valg og montering av rett utstyr.

Bestill rørlegger i dag. Enkelt, raskt og effektivt!