Våre produkter

Hos Rørlegger Geir Sirnes tilbyr vi et bredt spekter av produkter for både bad, kjøkken og oppvarming fra Bademiljø. Våre løsninger, som inkluderer alt fra baderomsinnredning, dusjløsninger, og blandebatterier, til badekar og forbrenningstoaletter, er nøye utvalgt for å kombinere moderne design med praktisk funksjonalitet. I tillegg leverer vi energieffektive varmeanlegg og gulvvarme for optimal komfort. Uansett om du bygger nytt, pusser opp, eller trenger service på eksisterende installasjoner, kan du stole på våre produkter og tjenester for å skape varige, funksjonelle og estetiske løsninger for hjemmet ditt.

Dusj

Hos Rørlegger Geir Sirnes tilbyr vi et bredt utvalg av dusjløsninger som passer enhver smak og stil. Enten du er ute etter et moderne dusjkabinett, en romslig dusjnisje, eller en elegant walk-in dusj, har vi produkter av høy kvalitet som gir både komfort og estetikk.

Blandebatteri

Vi tilbyr et stort utvalg av blandebatterier til både bad og kjøkken, som kombinerer moderne design med praktisk funksjonalitet. Våre blandebatterier kommer i ulike stiler og utførelser, inkludert ettgreps og termostatiske modeller, for å passe ditt behov og interiør

Toalett

Hos oss finner du mange ulike toaletter, inkludert vegghengte toaletter, vakuumtoalett fra Jets, dusjtoalett fra Geberit og Cinderella forbrenningstoaletter, som er en miljøvennlig og hygienisk løsning uten behov for vann eller avløp.

Servant

Vi har servanter som kombinerer elegant design med praktisk funksjonalitet. Uansett om du foretrekker en moderne veggmontert servant, en frittstående modell, eller en plassbesparende løsning for mindre baderom, har vi noe som passer dine behov.

Baderomsinnredning

Hos Rørlegger Geir Sirnes hjelper vi deg med ditt bad, om det er nye baderomsmøbler, eller å tegne nytt bad. Enten du trenger en romslig baderomsinnredning med skuffer og skap, eller mer kompakte løsninger for mindre bad, har vi møbler som passer til enhver stil og plass.

Badekar

Vi har badekar som kombinerer komfort og stil. Enten du ønsker et frittstående design som gir et luksuriøst preg, eller et plassbesparende hjørnebadekar, har vi løsninger som passer alle baderom. Våre badekar er laget av kvalitetsmaterialer som sikrer både holdbarhet og enkel vedlikehold.

Varmtvannsbereder

Vi tilbyr installasjon og service av varmtvannsberedere som gir deg stabil og effektiv tilgang til varmt vann i hjemmet. Vi fører varmtvannsberedere i ulike størrelser og kapasitet, tilpasset både små og store husholdninger. Enten du trenger en ny varmtvannsbereder til ditt hjem eller ønsker å oppgradere til en mer energieffektiv modell, kan vi hjelpe deg med å finne riktig løsning.

Ekspansjonskar

Vi leverer varmtvannsberedere med integrert ekspansjonskar som sikrer stabil drift og beskytter ditt system mot overtrykk og skader. Vi hjelper deg med rådgivning og profesjonell installasjon.

Varmepumpe

En varmepumpe er en smart og miljøvennlig måte å varme opp hjemmet på, som gir både lavere energikostnader og økt komfort. Vi tilbyr installasjon og service av luft til luft og luft til vann varmepumper, som utnytter energien fra omgivelsene for å gi jevn og kostnadseffektiv varme året rundt.

Bestill rørlegger i dag. Enkelt, raskt og effektivt!